Amióta forgalomba kerültek a termékek, gyakran találkozhatunk különféle internetes felületeken a NaturalSwiss csalás kérdésével.

Ennek egyik oka, hogy sokan vannak, akik elutasítják a gyógynövények hatékonyságának lehetőségét, nem hisznek, csak az orvostudomány és a gyógyszerészet által kínált eszközökben. Sok fórumban láthatjuk, hogy az állítólagos NaturalSwiss csalás vádjai a termékek összetételét és a hatóanyagainak a hatásmechanizmusát vitatják. Nem szabad azonban elfelejtkezni az elégedett felhasználók tömegéről, akik minden vádat örömmel cáfolnak meg.

Pedig a legtöbb tisztán növényi hatóanyaggal rendelkező, kíméletes és egészséges termék csodálatosan hatékony, a „hatástalansága” legfeljebb arra vezethető vissza, hogy nem rendeltetésszerűen használják, azaz nem a megfelelő mennyiségekben, időközönként fogyasztják, nem törődnek az ellenjavallatokkal vagy nem tartják be a kiegészítő utasításokat (pl. a megfelelő mennyiségű víz elfogyasztása).

További nehézség ezen a piacon, hogy a jól bejáratott termékeket, illetve márkákat hamisítják, tönkretéve így egy kiváló termék vagy gyártó hírnevét. Az is előfordulhat, hogy a fogyasztó nem ismeri márkákat, így a NaturalSwiss csalás vádja lehet, hogy nem is a NaturalSwissre, hanem valamely más márkára vonatkozik igazából.

Gondosan megtervezett és kifejlesztett termékeink összetétele teljesen természetes, a gyártás, tárolás és elosztás folyamata pedig teljes körű garanciát kínál a minőség megőrzésére. A NaturalSwiss csalás feltételezése és terjesztése teljesen alaptalan, hiszen a termékek nem csak kiválóak és hatékonyak, hanem teljesen biztonságosak is, emiatt vállalunk 60 napos pénzvisszafizetési garanciát is.